«Продексім» фінішує другим у групі D елітного раунду Ліги чемпіонів

Підопічні Хаві Родрігеса завершили свій шлях в елітному раунді Ліги чемпіонів перемогою над празькою «Спартою» та фінішували другими у групі D.

Ціною звітного матчу стала боротьба за другу сходинку у своєму квартеті. І якщо підопічних Бені Арбена Сімічі влаштовувала нічия, то команда Хаві Родрігеса мала здобувати винятково три очки.

Свої переможні наміри херсонці почали втілювати з перших секунд. Не минуло і хвилини як рахунок на табло був на користь українського клубу. Скорий віддав на Волянюка, а той, протягнувши м'яч ближче до воріт суперника, не залишив шансів Кардосо да Сілві на порятунок.

Втім, перевага «мельників» протрималася на табло всього 20 секунд. Новак знайшов точною передачею Драговскі, який прибрав Савенка, вразивши порожні володіння херсонців. Для капітана пражців цей гол став вже четвертим у трьох поєдинках.

За чотири хвилини «Продексім» все ж повернув собі гандикап в один м'яч. Зварич вийшов на ударну позицію, але вчасно віддав на Шотурму, якому залишалося вразити порожні ворота. Петро з легкістю це зробив.

Однак, піти на перерву в якості лідера клуб з України не зумів. Вдруге асистом відзначився Новак. Тіхомір прострілив, а найспритнішим у цій ситуації виявився Рік, який випередив херсонських захисників, відправивши м'яч у кут володінь Савенка.

Після відпочинку обидві команди мали чимало нагод, аби відзначитися. Проте, Савенко і Кардосо Да Сілва тримала свої ворота на замку. Однак, на 37-ій хвилині «мельники» завдали вирішального удару. Савенко підключився до атаки своєї команди, і херсонцям вдалося «розтягнути» захист суперника. Шотурма п'ятою віддав на Ланка, а той прострілив на дальню стійку, де на м'яч чатував Волянюк. Михайло втретє вивів «Продексім» вперед, оформивши дубль.

Бені Арбен Сімічі миттєво взяв тайм-аут, випустивши Вільде в якості п'ятого польового. Однак, ризик не виправдався. Зварич двічі вразив порожні володіння чехів, закріпивши перемогу команди Хаві Родрігеса.

Як підсумок – 5:2. Єдиний представники України в елітному раунді Ліги чемпіонів фінішує другим, пропустивши попереду себе лише іспанську «Барселону».

«Спарта» (Чехія) – «Продексім» (Херсон) – 2:5 (2:2)
Голи:
Драговскі (2), Рік (19) – Волянюк (1, 37), Шотурма (6), Зварич (38, 39)
Попередження: Кочіч (29) – Ланко (9), Шотурма (33)

«Спарта»: Крістіан Кардосо Да Сілва – Амадеу, Тіхомір Новак, Вільде, Томаш Драговскі (к), Габріель Рік, Младен Кочіч, Лукаш Кріванек, Крістіян Грбеша, Мартін Хора, Азем Браімі, Павел Плечіті

«Продексім»: Юрій Савенко – Віталій Скорий (к), Роніньо, Михайло Волянюк, Даніель, Євген Ланко, Михайло Зварич, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Дмитро Сорокін, Максим Бессалов, Давид Річард, Кирило Ципун

Прес-служба Асоціації футзалу України

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Команда І О
1 Продексім (Херсон) 18 44
2 Ураган (Ів.-Франківськ) 18 42
3 ХІТ (Київ) 17 38
4 Viva Cup (Харків) 18 23
5 Кардинал-Рівнестандарт (Рівне) 17 23
6 Енергія (Львів) 18 19
7 ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка) 18 14
8 АФФК Суми (Суми) 18 14
9 Сокіл (Хмельницький) 18 10
Команда I O
1 SkyUp (Київ) 8 19
2 ЗАПОРІЖПРОМГРУП (Запоріжжя) 10 17
3 Черкасиобленерго (Черкаси) 10 17
4 Comfort Life (Буча) 10 16
5 Рятувальник (Ромни) 9 11
6 Автомобіліст-Бульвар (Житомир) 9 0
Команда I O
1 Славута (Славута) 11 20
2 Ураган-2-КФВ (Ів.-Франківськ) 10 20
3 Любарт (Луцьк) 11 18
4 In.IT (Львів) 11 15
5 КІВС Енергія-2 (Львів) 10 9
6 Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4 (Рівне) 11 6

Технічний спонсор АФУ

Дитячо-юнацький футзал

Титульний партнер

Відео-канал АФУ

Вхід

facebook.com
Тисніть «Подобається» та
читайте новини АФУ в Facebook
Дякую, але більше не показуйте мені це вікно!